Kan ett småländskt företag slå sig in på en marknad för att sopa vägar rena från sand och dylikt? Läs vidare nu!

ABL Sweeper Giant är en ny maskin från Sävsjöföretaget ABL som kanske är mer kända för olika sorters grävskopor och fästen mm för tunga maskiner. Nu kommer en produkt som man kanske inte hade tippat från dem – en sopmaskin för vägar. För oss i Sverige ser vi dem ofta ta upp löv och grus på vårkanten så vi inte får sladd med våra fordon. För andra kan de vara ett återkommande fordon i trafiken.

Att sopa sand och grus är kanske inte det som vi gör mest i Sverige så då får man vända sig till hela världen som målgrupp för sin produkt.

Och vilket land kan du tro redan har visat intresse? Just det – Egypten! Landet med mycket sand. Mycket sand 🙂 Via en lokal återförsäljare kommer nu Sävsjö ut på kartan tack vare ABL Sweeper Giant som maskinen heter.

Intresserad av att veta mer? Hoppa in på deras hemsida och kika in – fina bilder och möjlighet boka ett demomöte!

Behöver ditt företag en hemsida kan Kontorsspecial hjälpa er! Mejla oss nu!