Bosons CE-godkända COVID-19 Antigentest är ett självtest för att visa pågående infektion av Covid-19. Testet är enkelt att använda och utförs med en kort tops i näsans främre del (ca 2 cm) och kräver inte utbildad vårdpersonal. Testresultat efter ca 15 minuter. Passar för användning av både privatpersoner och företag och oavsett om man har symtom eller inte. Hög noggrannhet (98,72%) specificitet (99,20 %) och sensitivitet (96,77 %).

Idealisk för arbetsplatser, tillverkningsindustrin, flygbolag, vård och omsorg, mässor ect. Testa personalen en eller två gånger i veckan och förhindra smittspridning och ekonomiska skador på företaget.

✓ Utförs enkelt – i näsans främre del (ca 2 cm)
✓ Snabba och pålitliga resultat inom 15 minuter
✓ Kan lagras i valfri temperatur mellan 2°C till 30°C
✓ Testtemperatur 15°C till 30°C
✓ Komplett kit med alla testkomponenter inkluderade

Obs! Vid positivt resultat kontakta sjukvården för vidare provtagning. Vid påvisad smitta ska smittskyddslagen följas.
Beställ Digitalt –via vår e-butik kontorsspecial.se här >> eller Kontakta Kundtjänst: 0383-763170 eller order@kontorsspecial.se.