Salivtest är ett självtest för att visa pågående infektion av Covid-19. Testa personal och besökare för att förhindra smittspridning! Ett smidigt och enkelt salivtest som kan utföras överallt av dig eller din personal. Resultatet finns tillgängligt inom 4 minuter, oftast redan efter 30-40 sekunder. Detta test ger ingen obehag. Idealisk för arbetsplatser, tillverkningsindustrin, flygbolag, vård och omsorg, mässor ect. Testa personalen en eller två gånger i veckan och förhindra smittspridning och ekonomiska skador på företaget.

✓ Snabba och pålitliga resultat inom 4 minuter
✓ Komplett kit med alla testkomponenter inkluderade

Obs! Vid positivt resultat kontakta sjukvården för vidare provtagning. Vid påvisad smitta ska smittskyddslagen följas.
Beställ Digitalt –via vår e-butik kontorsspecial.se här >> eller Kontakta Kundtjänst: 0383-763170 eller order@kontorsspecial.se.