Vi hälsar Johan och Roger välkomna!
Johan Andersson ska leda och utveckla kundtjänst och innesälj för att stå väl rustade inför framtiden. Han ska även hjälpa till att driva satsningen på digitala affärer. Med en bakgrund i både större och mindre företag inom Skandinavien, med ansvar för bl.a. kundtjänst och försäljning, kommer han in i Kontorsspecial med en användbar verktygslåda men även med helt nya ögon. Hans ambition är att vi tillsammans fortsätter att utveckla och effektivisera våra centrala processer, för att även i framtiden presentera våra kunder med förstklassigt bemötande.
Roger Johansson ska jobba som Industrisäljare över hela regionen från Västervik och Oskarshamn i öst till Jönköping med omnejd i väst.
-Jag kommer gärna ut till Er på ett besök så går vi igenom Era behov för er arbetsplats. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och vi vill tillsammans med Er fortsätta bredda vårt samarbete med produkter nu också till industri och lager. För att vara säker på jobbet behöver Du välja skyddsutrustning som är anpassad för riskerna och arbetsmiljön på din arbetsplats berättar Roger.
Jag tycker om utmaningar och hjälper gärna till med att hitta lösningar för Era önskningar och behov. Med 32 år i branschen är jag trygg i min roll och har en bred branschkunskap. Kontakta mej för ett möte. Hoppas vi ses hälsar Roger. Ni når honom på 0383-763101 eller på mail: roger.johansson@kontorsspecial.se.
Välkomna in i gänget!