Vi söker: IT-tekniker och 365-utvecklare.

Det är en mycket god efterfrågan på våra IT-tjänster och vi söker därför följande:

  • IT-tekniker. 

Du skall besöka våra kunder och förstå deras verksamhet och utmaningar. Du skall vara ansvarig för deras IT-infrastruktur. Vi tror på hybridlösningar dvs en blandning av lokal och molnbaserad IT. Rätt sak på rätt plats. Vi söker dig som gillar att träffa människor, besöka kunder, ständigt lära dig nytt, tycker om att se långsiktigt och taggas av utmaningar. Att sätta upp servers, konfigurera brandväggar och segmentera switchar är naturliga inslag i arbetsvardagen. Tjänstens placeringsort: Vetlanda.

  • 365-utvecklare.

 Att använda sig av exempelvis Sharepoint och Power BI är ett vanligt inslag i flera kunders vardag. Du kan ta in kundernas behov och sedan tillse att  de får en lösning som du själv är med och implementerar. Du är väl bekant med Microsofts 365-appar och rör dig ledigt i Azurevärlden. Tjänstens placeringsort: Vetlanda eller Västervik

Frågor om tjänsterna besvaras av Håkan Samuelsson på 070-3194231. Din ansökan och CV till hakan.samuelsson@kontorsspecial.se