Kontorsspecial Jönköping

Kontorsspecial AB
Granitvägen 2
553 03 Jönköping

Våra butiker / Jönköping

Ring direkt: 036 – 30 60 40

Besök oss: Granitvägen 2

Kontorsspecial i Jönköping

Välkommen till vår butik på Granitvägen 2 i Jönköping, en plats där vår främsta målsättning är att ni blir nöjda. 

Vår varierande samling av produkter omfattar allt från de mest vardagliga som pennor och papper till de mest företagskritiska som pärmar, rengöringsprodukter, engångshandskar, fikamöjligheter, IT-utrustning och naturligtvis kontorsmöbler med mera. Hos oss finner ni allt som krävs för att skapa en välfungerande och inspirerande arbetsmiljö.

Eftersom vi förstår att era behov kan vara mångsidiga och unika, erbjuder vi möjligheten att gå igenom era inköpsavtal. Tillsammans kan vi sätta oss ned och utforska vårt omfattande erbjudande i detalj, för att hitta de lösningar som bäst anpassar sig till era specifika krav. Självklart, för att göra våra affärsmöten både trevligare och mer produktiva, inkluderar vi en kopp kaffe och en god kaka. Boka ett möte med oss idag du också!

Vår ambition är att erbjuda er en sömlös och heltäckande lösning för era it- och kontorsbehov. Kom och besök vår butik i Jönköping idag och låt oss tillsammans utforska det bästa utbudet av produkter och alternativ för er organisation. Vår vänliga och kompetenta personal ser med glädje fram emot möjligheten att assistera er på er resa mot framgång.

Upptäck vårt kompetenta team och välkomnande medarbetare i Jönköping!

Kontakten med kunderna är det bästa med mitt jobb. Många har oss som helhetsleverantör. Det känns bra att få göra deras vardag enklare.”
Christina Fransson, platschef Kontorsspecial Jönköping

Besöksadress

Kontorsspecial AB
Grantivägen 2
553 03 Jönköping

Öppettider

Öppet vardagar:
08:00 – 17:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Telefon

Tel: 036 – 30 60 40