Inredning

Copy, print & kontorsmaskiner

En kopia och en kopp. Vilken maskin behöver du? Vi har den!

Hos oss hittar du det kompletta sortimentet av arbetsplatsens nödvändiga kontorsmaskiner – från de mångsidiga multifunktionsmaskinerna (MFP) som erbjuder utskrifter, kopiering och skanning i ett, till smarta lösningar för frankering och kassahantering för butiker. Men det stannar inte där – vi är också din partner när det kommer till den maskin som kan göra störst skillnad för trivseln på din arbetsplats: kaffemaskinen.

Vi är specialister på att sälja och serva kontorsmaskiner som svarar upp till dina specifika behov. Oavsett om du driver ett företag, en butik eller en annan typ av verksamhet, har vi rätt teknik och kompetens för att se till att dina arbetsverktyg fungerar smidigt och effektivt.

Vårt sortiment täcker allt från avancerad teknologi till den maskin som sätter guldkant på din arbetsdag. Vår kaffemaskinservice hjälper dig inte bara att hålla personalen alert och energisk, utan skapar också en plats där avkoppling och samtal kan blomstra.

Vi inbjuder dig varmt att besöka oss för en kopp kaffe och en samtal om hur våra lösningar kan göra en positiv skillnad på din arbetsplats. Välkommen in till oss – vi är här för att ge dig de verktyg du behöver för att skapa en framgångsrik och trivsam arbetsmiljö.

Här till din tjänst

Vi är mycket nöjda med servicen på Kontorsspecial.

Annika Lindstrand

Orwak AB

Närhet, snabba leveranser och excellent service. Det är anledningen till varför vi väljer Kontorsspecial.

Peter Josephson

MP-bolagen

Undrar du något?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig