Våra butiker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Allt för arbetsplatsen!

Allt sedan 1943 lever Kontorsspecial enligt devisen ”allt för arbetsplatsen”. Det är en bra beskrivning av vår verksamhet.

Kontorsspecial är nämligen på samma gång den stora och moderna aktören inom kontorsmateriel, kontorsmaskiner, IT, möbler och inredning, städ och hygien och det gamla, välrenommerade företaget med tyngd och trovärdighet. Kort sagt en partner att lita på idag och i framtiden.

Kontorsspecial är med sitt breda utbud en unik leverantör. Få företag i Sverige, om ens något annat, kan mäta sig med den bredd Kontorsspecial har. I tider då många strävar efter att renodla antalet leverantörer står Kontorsspecial stark i konkurrensen.

Sedan flera år tillbaka är Kontorsspecial kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Företaget har idag ett 75-tal anställda vid de fem anläggningarna i Vetlanda, Jönköping, Nässjö, Västervik och Oskarshamn och omsätter ca 140 miljoner kronor.

Kunskap, erfarenhet och hög servicegrad, tre faktorer som väl kännetecknar det sätt på vilket Kontorsspecial arbetar. Det är också förklaringen till att företaget blivit en både stark och frekvent anlitad leverantör.

Välkommen du också!

Stefan & Håkan Samuelsson

Vi värnar om er integritet!

Information till kunder personuppgiftshantering
Policy för hantering av personuppgifter och cookies