< Tillbaka till alla tjänster

Copy, print & kontorsmaskiner

En kopia och en kopp. Vilken maskin behöver du? Vi har den!

Vi erbjuder en komplett samling av kontorsmaskiner som täcker allt från mångsidiga multifunktionsmaskiner (MFP) för utskrifter, kopiering och skanning till smarta lösningar för frankering och kassahantering för butiker.

Men det stannar inte där – vi förstår vikten av att göra arbetsplatsen mer trivsam, och därför är vi stolta över att vara din partner när det kommer till maskinen som verkligen kan göra skillnad: kaffemaskinen. Vårt fokus ligger på att sälja och serva kontorsmaskiner som passar dina specifika behov, oavsett om du driver ett företag, en butik eller en annan typ av verksamhet.

Vi har den rätta tekniken och kompetensen för att säkerställa att dina arbetsverktyg fungerar smidigt och effektivt. Vårt sortiment sträcker sig från avancerad teknologi till den kaffemaskin som sätter guldkant på din arbetsdag. Vår kaffemaskinservice handlar inte bara om att hålla personalen alert och energisk, utan också om att skapa en plats där avkoppling och samtal kan blomstra.

Vi inbjuder dig varmt att besöka oss för en kopp kaffe och en diskussion om hur våra lösningar kan göra en positiv skillnad på din arbetsplats. Hos oss får du inte bara de bästa verktygen för att skapa en framgångsrik arbetsmiljö, utan också en varm och välkomnande atmosfär. Välkommen in till oss – vi är här för att stödja dig på vägen till en trivsam och framgångsrik arbetsplats!

Kontakta våra experter inom copy, print och kontorsmaskiner...

Oskarshamn

Tero Laakso
0491-10190
tero.laakso@kontorsspecial.se

Västervik

Daniel Sjödin
0490-14620
daniel.sjodin@kontorsspecial.se

Vetlanda

Staffan Sandahl
0383-763132
staffan.sandahl@kontorsspecial.se