Våra tjänster

Kontorsspecial är en ledande leverantör av kontorsutrustning och tjänster i Småland. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att göra din arbetsdag smidigare och mer effektiv. Vi är specialiserade på försäljning och service av kontorsmaskiner, IT-tjänster, kontorsmöbler och städ- och hygienprodukter. Vårt erfarna team hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företags behov. Kontakta oss idag för en personlig konsultation. Vi hjälper dig att hitta de lösningar som passar dina behov och din budget.

Är du inköpsansvarig på ert företag? Läs mer här om hur du skaffar ett inköpsavtal med Kontorsspecial.

Kontorsmaterial

Vi tillhandahåller högkvalitativa kontorsmaterial, inklusive pennor, papper och andra förnödenheter.

Läs mer om våra tjänster inom kontorsmaterial här.

IT-tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud på IT-tjänster samt försäljning av datorer och utrustning. Låt oss ta hand om IT-drift och säkerhet i ert företag.

Läs mer om tjänster inom IT här.

Inredning & möbler

Vår inredningstjänst omfattar kontorsmöbler, skrivbord och kontorsstolar som är utformade för att skapa bekväma och produktiva arbetsplatser.

Läs mer om inredningstjänsterna här.

Städ, hygien & industri

Våra städ- och hygientjänster bidrar till att hålla arbetsplatser rena och säkra. Vi erbjuder även produkter och utrustning såsom skurmaskiner för industriella behov.

Läs mer om tjänster inom städ, hygien och industri här.

Copy, print & kontorsmaskiner

Vi erbjuder en rad kontorsmaskiner och utrustning, inklusive kopiatorer och skrivare, för att underlätta utskrifts- och kopieringsbehoven.

Läs mer om tjänster inom copy, print & kontorsmaskiner här.

Kontakta oss!

Har du någon fråga eller önskar kontakt mejla oss via formuläret nedan så återkommer vi inom kort!