Företagskunder handlar på Kontorsspecial

 

Välkommen till Kontorsspecial - din pålitliga partner för företagsinköp online!

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av kontorsmaterial och företagsutrustning, allt tillgängligt för snabb och smidig leverans över hela Sverige. Vi har även flera lokala butiker. Dessa finns i Vetlanda, Jönköping, Nässjö, Västervik och Oskarshamn där du kan beställa direkt på plats.

Allt som företaget behöver...

Oavsett om ditt företag behöver förbrukningsvaror som pennor och papper, eller mer avancerad utrustning som servrar och IT-lösningar, är vi här för att tillgodose dina behov. Vår mångsidiga produktportfölj gör det möjligt för oss att vara din enda källa för allt du behöver för att driva din verksamhet effektivt och smidigt.

Vi förstår vikten av att säkerställa att dina inköp är enkla och bekväma, vilket är anledningen till att vi erbjuder en användarvänlig online-plattform där du kan utföra dina inköp när det passar dig bäst. Med vårt enkla beställningsprocess och snabba leveranstider kan du vara säker på att du får dina produkter i tid, varje gång.

Eget inköpsavtal?

För att ytterligare optimera din inköpsupplevelse och säkerställa att du får de bästa priserna och villkoren, rekommenderar vi att du kontaktar oss för att sätta upp ett eget inköpsavtal. Genom att skräddarsy ett avtal som passar dina specifika behov och krav kan vi garantera att du får maximal valuta för pengarna och en personlig service som överträffar dina förväntningar.

Fem skäl att välja Kontorsspecial

Vänta inte längre...

Så varför vänta? Ta kontakt med oss idag och låt oss hjälpa dig att effektivisera dina företagsinköp och ta din verksamhet till nästa nivå med våra pålitliga och bekväma tjänster. Med Kontorsspecial vid din sida kan du vara säker på att du har en pålitlig partner för alla dina företagsbehov.

Kontakta en säljare idag - mejla till info@kontorsspecial.se eller ring 0383-763100.

Mejla oss direkt!