< Tillbaka till alla tjänster

IT-tjänster

Kontorsspecial är inte bara papper, pennor och pärmar. Vi levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster - vi kan vara er egen IT-avdelning också!

Vi hjälper ert företag med IT-tjänsterna ni behöver - allt från datorn på arbetsplatsen till moln och säkra serverlösningar. Vi är officiell Microsoft-partner och levererar molntjänster från Microsoft 365 vilket ger många fördelar och möjligheter för ert företag.

Här nedan nämner vi lite kort vilka områden vi redan idag har hjälpt många kunder med. Tveka inte ta kontakt med oss och bolla dina tankar.

Vi serverar områden i och runt Vetlanda, Nässjö, Jönköping, Eksjö, Sävsjö, Vimmerby, Hultsfred, Västervik och Oskarshamn. Är du på annan ort välkommen ta kontakt för att se på en lösning.


IT-hjälp / support

När problem uppstår med tekniken är det skönt att kunna slå någon en signal och be om hjälp. Vi erbjuder en fullskalig Helpdesk som löser problemen åt dig. Våra IT-tekniker står även redo åka ut direkt till ert företag. Saknar ert företag ett supportavtal idag? Vi kommer gärna till er och berättar mer om våra tjänster inom IT-hjälp och support.


IT & molntjänster

Funderar du på vad molntjänsterna såsom Microsoft 365 kan erbjuda er? Idag talas det mycket om moln och appar. Tillsammans reder vi ut begreppen och presenterar en lösning utifrån era behov.


Serverdrift

Vi levererar server för de behov som ni har. Vi träffas och samtalar om vilka behov som finns och tar fram en plan för vilken server som passar er bäst. Boka ett möte redan idag.


Infrastruktur / säkerhet / backup

I dagens samhälle är säkerhet ett av de viktigaste områdena att tänka på när det gäller IT. Vi har kunskapen och möjligheterna att säkra er IT-verksamhet så ni kan fokusera på ert arbete. Med våra backuplösningar kan du känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.  Här börjar vi från noll och går igenom ert säkerhetsläge för att sedan ge förslag på lösningar.


Affärsutveckling

Med våra proffs inom affärsutvecklingssystem kan vi analysera och skapa flöden som gör ert arbete mer effektivt. Vilka program är bäst för er och vad finns på gång som kan göra det ännu mer effektivt? Kontakta oss idag för hjälp med er affärsutveckling inom IT-området.


Dokumenthantering

Mer koll på dokumenten kan du få genom att få hjälp med dokumenthanteringen. Skapa och hitta dokument blir enklare och säkrare.


Webbhotell - hosting av hemsidor

Vi har eget webbhotell där er hemsida kan ligga tryggt och säkert. Dessa passar mycket bra till t.ex wordpress-hemsidor. Skapa den själv eller låt oss hjälp dig.


Webbutveckling

Behöver ni ny hemsida eller webbapplikation? Vi har eget webbhotell där hemsidans filer ligger tryggt. Våra utvecklare hjälper dig att få en ny hemsida kostnadseffektivt och i god tid. Tillsammans tar vi fram en idé och bygger upp din digitala närvaro. Vi kan även hjälpa till med SEO och digital marknadsföring. Cookie / Consent Mode 2 mm. Läs mer om webbutveckling här.


Försäljning av datorer, utrustning & programvaror

Och givetvis – vem kan arbeta utan utrustningen? Vi säljer datorer för företaget, skrivare och tillbehören du behöver för att arbeta snabbt, effektivt och säkert. Office och antivirusprogram körs igång av oss innan leverans.Få hjälp snabbt – tag kontakt idag!

Skicka in formuläret nedan eller ring 0383 – 76 31 00 och be att få tala med IT närmast din ort.

Här kan du enkelt skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig inom kort! Namn och mobilnummer är obligatoriskt.