< Tillbaka till alla tjänster

Kontorsmaterial

Stort och smått. Vi har allt som kontoret behöver!

Kontorsspecial din pålitliga partner för allt inom kopieringspapper, toner och ergonomiprodukter. Vi kombinerar styrkan och kapaciteten hos ett stort företag med den smidiga flexibiliteten hos en mindre aktör.

Med ett brett sortiment av produkter erbjuder vi den kompletta lösningen för ditt kontors behov. Vare sig det handlar om att hålla kontoret välutrustat eller skapa en ergonomiskt gynnsam arbetsmiljö, så har vi det du behöver.

Vi är stolta över att leverera till en bred skala av kunder – från företag och industrier till kommuner, landsting, högskolor och universitet. Våra statliga avtal säkerställer att vi möter de högsta standarderna och levererar enastående produkter och service till alla våra kunder.

Välj Kontorsspecial för att förvandla ditt arbetsutrymme till en produktiv och välbefinnande miljö. Vi är dedikerade till att möta dina behov och överträffa dina förväntningar, oavsett om du är en del av en stor organisation eller en mindre verksamhet.

Genom åren har Kontorsspecial levererat kontorsmaterial till en stor mängd kunder vilket gör oss till specialister på allt du behöver för er arbetsplats. Vissa ser oss som den definitiva kontorsspecialisten man ringer till när något saknas eller behövs till kontoret. Vi ses i en butik nära er eller via vår webbshop!

Kontakta oss

Du kontaktar orderavdelningen vid frågor: 0383-763170