< Tillbaka till alla tjänster

Städ, hygien & industri

Köp din skurmaskin hos oss

Läs mer om vilka skurmaskiner vi kan erbjuda för era behov på vår egna sida om just kombiskurmaskiner och tillbehör. Här finner du även bra erbjudanden på det allra bästa inom skurmaskiner.

Till kombiskurmaskiner!

Mår du också bättre när det är rent och fräscht?

Vi förstår vikten av rätt utrustning och omfattande kunskap för att skapa och upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö. Vi är stolta över att dela med oss av vår unika produkt- och metodkunskap för att hjälpa dig att lyckas!

Oavsett om det är en simhall, ett storkök, ett sjukhus eller en industriell plats, så har vi städmaskinerna som passar för alla typer av miljöer. Vårt sortiment omfattar även kemiska produkter, torkpapper, avfallssäckar och personskydd – allt som krävs för att säkerställa en optimal hygienstandard.

Vi har inte bara utrustningen, vi har också de nödvändiga produkterna för att skapa en ren och trygg arbetsplats. Hos oss finner du allt från handsprit och engångshandskar till hygienställ och skyddskläder. Vi är din pålitliga källa för att förse din arbetsplats med de nödvändigheter som krävs för att hålla både personal och miljö skyddad.

Välj oss för att få tillgång till en omfattande och pålitlig samling av städ- och hygienlösningar. Vi är engagerade i att stödja din strävan efter en hälsosam och trivsam arbetsmiljö.

Kontakta en av våra experter inom städ, hygien och industri...

Stefan Myrenfeldt

0383-763145
stefan.myrenfeldt@kontorsspecial.se

Roger Johansson

0383-763101
roger.johansson@kontorsspecial.se