Inredning

Städ, hygien & INDUSTRI

Mår du också bättre när det är rent och fräscht?

Vi förstår vikten av rätt utrustning och omfattande kunskap för att skapa och upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö. Vi är stolta över att dela med oss av vår unika produkt- och metodkunskap för att hjälpa dig att lyckas!

Oavsett om det är en simhall, ett storkök, ett sjukhus eller en industriell plats, så har vi städmaskinerna som passar för alla typer av miljöer. Vårt sortiment omfattar även kemiska produkter, torkpapper, avfallssäckar och personskydd – allt som krävs för att säkerställa en optimal hygienstandard.

Vi har inte bara utrustningen, vi har också de nödvändiga produkterna för att skapa en ren och trygg arbetsplats. Hos oss finner du allt från handsprit och engångshandskar till hygienställ och skyddskläder. Vi är din pålitliga källa för att förse din arbetsplats med de nödvändigheter som krävs för att hålla både personal och miljö skyddad.

Välj oss för att få tillgång till en omfattande och pålitlig samling av städ- och hygienlösningar. Vi är engagerade i att stödja din strävan efter en hälsosam och trivsam arbetsmiljö.

Här till din tjänst

Roger Johansson

Roger.johansson@kontorsspecial.se
0383-763101

Vi valde Kontorsspecial för deras lösningsfokuserade approach.

William Axelsson

FC Gruppen

Servicen hos Kontorsspecial? Högsta betyg! Verkligen!

William Axelsson

FC Gruppen

Undrar du något?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig