Våra butiker / Oskarshamn

Ring direkt: 0491 – 101 90

Besök oss: Norra Fabriksgatan 3

Öppet vardagar: 08:00 – 17:00 (Lunchstängt 12:00-13:00)

Kontorsspecial i Oskarshamn

Välkommen till vår butik på Norra Fabriksgatan 3 i Oskarshamn, en plats där vår främsta strävan är att se till att ni är nöjda med allt ert företag behöver. Vi hjälper givetvis även privatpersoner med inköp.

Vi erbjuder ett varierat utbud av produkter som spänner från de mest vardagliga som pennor och papper till de mest affärskritiska, inklusive pärmar, rengöringsartiklar, engångshandskar, avkopplingsmöjligheter, IT-utrustning och naturligtvis även kontorsmöbler med mycket mer. Här hos oss hittar ni allt som krävs för att skapa en effektiv och inspirerande arbetsmiljö.

Eftersom vi förstår att era behov kan vara både mångsidiga och unika, erbjuder vi möjligheten att genomgå era inköpsavtal. Tillsammans kan vi sitta ned och noggrant utforska vårt omfattande utbud, för att hitta de lösningar som bäst passar era specifika krav. Självfallet inkluderar vi en kopp kaffe och en läcker kaka för att göra våra affärsmöten både trevliga och produktiva. Så varför inte boka ett möte med oss redan idag?

IT- & dokumenthantering - företagstjänster

Vår målsättning är att erbjuda er en sömlös och genomgripande lösning för era IT- och kontorsbehov. Vi välkomnar er att besöka vår butik i Oskarshamn idag och tillsammans utforska det främsta utbudet av produkter och alternativ för er organisation. Vårt vänliga och kunniga team ser fram emot att med glädje bistå er med inköp och support av t.ex datorer, skrivare, kopiator, scanner mm. Läs mer om våra IT- och dokumenthanteringstjänster i Oskarshamn, Mönsterås, Hultsfred här.

Senaste nytt hittar du på vår Facebooksida här.

Välkommen till oss!