Kontorsspecial tar över RedaNova för att stärka närvaro och service i Vimmerby

Vimmerby, 30/4-2024

Efter en period av förhandlingar och samtal är det med glädje vi kan meddela att Kontorsspecial IT & Copy (556377-5302) tar över verksamheten från RedaNova från och med den 1 maj 2024.

Efter den oväntade förlusten av Kjell Andersson, grundare av RedaNova, har bolaget stått inför utmaningar med att fortsätta erbjuda sina kunder den bästa servicen. För att säkerställa kontinuitet och fortsatt kvalitet har beslutet tagits att överlåta verksamheten till Kontorsspecial.

Kontorsspecial är ett etablerat företag med över 80 års erfarenhet inom branschen. Med säte i Vetlanda och närvaro i flera städer, inklusive Jönköping, Nässjö, Västervik och Oskarshamn, har Kontorsspecial byggt upp en stark grund och rykte för sin höga service och breda utbud av produkter och tjänster. Företaget är inte bara känt för sitt klassiska kontorsmaterial utan har också en lång historia inom IT-branschen, med specialiseringar inom bland annat säkerhet, drift, licensiering och molntjänster.

Nicklas Johansson, tidigare ägare av RedaNova, kommer att fortsätta sin roll som tekniker och vara kvar som en del av Kontorsspecial-teamet. Kunder kan förvänta sig samma höga servicenivå och engagemang, med tillägget av nya produkter, tjänster och expertis som Kontorsspecial erbjuder.

Håkan Samuelsson, delägare i Kontorsspecial, uttrycker sin entusiasm över samarbetet och försäkrar kunderna om fortsatt personlig service och snabb hjälp. Kontorsspecial strävar efter att förbättra och utveckla IT-tjänster för kunder i Vimmerby och dess omgivningar med tydligt fokus på det personliga mötet och den goda relationen.

Den nya överenskommelsen innebär att kunderna behåller sina befintliga kontaktpersoner och timtaxor, medan fakturering sker genom Kontorsspecial från och med den 1 maj 2024. Nicklas Johansson kommer att fortsätta verka från samma plats på Sevedegatan 41B med kontaktuppgifter enligt nedan.

Detta partnerskap förväntas inte bara gynna kunderna genom kontinuitet och förbättrad service, utan även stärka den lokala närvaron och ge möjligheter till fortsatt tillväxt och utveckling för alla parter.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Johansson, Vimmerby
E-post: nicklas.johansson@kontorsspecial.se
Se mer om IT-tjänster i Vimmerby här.

Håkan Samuelsson, Vetlanda
E-post: hakan.samuelsson@kontorsspecial.se

Pressfoto:

Lösningen med Kontorsspecial blir bra för Vimmerby och gynnar alla berörda parter. Det säger Nicklas Johansson (mitten) som i dagarna säljer verksamheten i sitt bolag RedaNova till Kontorsspecial som expanderar till ännu en ort. Kontorsspecial ägs och drivs av bröderna Stefan Samuelsson (t v) och Håkan Samuelsson (t h), har sitt säte i Vetlanda men verksamhet även i Jönköping, Nässjö, Västervik och Oskarshamn.

Ladda ned