Kontorsspecial Västervik

Kontorsspecial AB
Allén 61
593 61 Västervik

Våra butiker / Västervik

Ring direkt: 0490 – 146 20

Besök oss: Allén 61

Kontorsspecial i Västervik

Varmt välkomna till vår butik på Allén 61 i Västervik – en plats där vårt främsta mål är att säkerställa att ni blir nöjda med alla era företagsbehov. Och självklart, vi är också här för att assistera privatpersoner med deras inköp.

Vi presenterar en mångsidig samling av produkter som omfattar allt från de mest vardagliga som pennor och papper till de mest väsentliga för affärslivet, inklusive pärmar, rengöringsprodukter, engångshandskar, avkopplingsmöjligheter, IT-tjänster och utrustning samt naturligtvis även ett brett sortiment av kontorsmöbler och mer därtill. Hos oss hittar ni allt som krävs för att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö.

Vi är medvetna om att era behov kan vara både omfattande och unika, och därför erbjuder vi er chansen att gå igenom era inköpsavtal. Tillsammans kan vi sätta oss ned och utforska vårt omfattande utbud noggrant, för att hitta de mest lämpade lösningarna för era specifika krav. Självfallet förgyller vi våra affärsmöten med en kopp kaffe och en utsökt kaka för att skapa en trevlig och produktiv atmosfär. Så varför inte boka in ett möte med oss redan idag?

Vår ambition sträcker sig till att erbjuda er en genomtänkt och heltäckande lösning för era IT- och kontorsbehov. Vi inbjuder er varmt att besöka vår butik i Västervik idag och tillsammans utforska det mest kvalitativa utbudet av produkter och alternativ för er organisation. Vårt vänliga och kompetenta team ser fram emot att med glädje vara er stödjande partner när det gäller inköp och support.

Välkommen till våra trevliga medarbetare i Västervik!

”Vi anpassar nya tekniska lösningar efter våra kunders behov.”
Daniel Sjödin, Kontorsspecial Västervik

Besöksadress
Öppettider

Öppet vardagar:
08:00 – 17:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Telefon

Tel: 0490 – 146 20